Interactiunea dintre oameni si lupta pentru putere

Eu nu vad interactiunea dintre doi oameni ca o lupta (pentru putere), ci ca pe o sinergie, o comuniune, un schimb si o colaborare.

Schimbul nu vine doar cu ce am vrea noi sa vina, ci vine cu tot bagajul informational pe care persoana respectiva il are, care se preia mai ales prin sex. Acest bagaj informational contine atat abilitati cat si blocaje. Acum… depinde de receptor ce poate activa din ce primeste. Este ca un program de mac: se downloadeaza, dar nu se instaleaza singur. Tre’ sa apesi pe buton ca sa se instaleze. Iar acel buton se cheama constientizare. Daca este deschisa deja portita constientizarii in zona respectiva, se activeaza abilitatea. Daca nu… nu. De exemplu, daca stai mai mult (sau faci sex) cu o persoana care are abilitatea de a canta, o vei prelua si tu, chiar daca initial nu puteai sa canti. Daca esti deschis s-o primesti, se activeaza.

Pentru mine, interactiunea dintre doi oameni (mai ales cea sexuala) nu este o lupta, nu este o competitie. Ci o oglinda care iti arata parti din tine si care iti apasa butoane de a caror existenta poate ca nici nu stiai. Interactiunea cu celalalt este o descoperire a ta. Poate suna egotic, dar este exact invers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s