Interactiunea dintre oameni si lupta pentru putere

Eu nu vad interactiunea dintre doi oameni ca o lupta (pentru putere), ci ca pe o sinergie, o comuniune, un schimb si o colaborare.

Schimbul nu vine doar cu ce am vrea noi sa vina, ci vine cu tot bagajul informational pe care persoana respectiva il are, care se preia mai ales prin sex. Acest bagaj informational contine atat abilitati cat si blocaje. Acum… depinde de receptor ce poate activa din ce primeste. Este ca un program de mac: se downloadeaza, dar nu se instaleaza singur. Tre’ sa apesi pe buton ca sa se instaleze. Iar acel buton se cheama constientizare. Daca este deschisa deja portita constientizarii in zona respectiva, se activeaza abilitatea. Daca nu… nu. De exemplu, daca stai mai mult (sau faci sex) cu o persoana care are abilitatea de a canta, o vei prelua si tu, chiar daca initial nu puteai sa canti. Daca esti deschis s-o primesti, se activeaza.

Pentru mine, interactiunea dintre doi oameni (mai ales cea sexuala) nu este o lupta, nu este o competitie. Ci o oglinda care iti arata parti din tine si care iti apasa butoane de a caror existenta poate ca nici nu stiai. Interactiunea cu celalalt este o descoperire a ta. Poate suna egotic, dar este exact invers.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s