3 lucruri invatate din experienta

…sau, cum ne place noua sa spunem, din datul cu capul de pragul de sus, ca sa.l vad pe cel de jos:

1. Daca minti pe cineva, atunci acea relatie este bazata pe nevoie, pe lipsa; nu este bazata pe iubire. Orice motive ti-ai aduce tie (ca o protejezi, ca e mai bine asa, ca câr, ca mâr – te minti pe tine. Daca minti nu respecti, iar daca nu respecti, nu iubesti. Incepand cu tine, bineinteles.) Ma vad si in ipostaza in care nu pot minti o persoana, no matter what si in cea in care mint extrem de natural. Inca nu sunt in punctul in care nu ma mai mint deloc, dar nah… life is a journey.

2. Spune intotdeauna tot ceea ce simti. Nu mi-a venit sa cred in ce scenarii diferite pot trai doua persoane, doar pentru ca au uitat cum sa vorbeasca una cu alta. Si asta doare. Faptul ca nu faci sau nu zici ceea ce simti, doare mult mai tare decat atunci cand zici si iese naspa. Este incomparabila durerea. Atunci cand NU faci este ca si cum te omori pe tine; cand faci… simti ca traiesti, chiar daca doare al naibii de tare.

3. Tot ceea ce facem, facem pentru noi. Nicidecum pentru celalalt. Ne imbatam cu apa rece cand zicem ca ne „sacrificam”. Asta este una dintre cele mai mari minciuni pe care ni le putem spune noua pentru a ne feri de partea noastra intunecata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s