3 lucruri invatate din experienta

…sau, cum ne place noua sa spunem, din datul cu capul de pragul de sus, ca sa.l vad pe cel de jos:

1. Daca minti pe cineva, atunci acea relatie este bazata pe nevoie, pe lipsa; nu este bazata pe iubire. Orice motive ti-ai aduce tie (ca o protejezi, ca e mai bine asa, ca câr, ca mâr – te minti pe tine. Daca minti nu respecti, iar daca nu respecti, nu iubesti. Incepand cu tine, bineinteles.) Ma vad si in ipostaza in care nu pot minti o persoana, no matter what si in cea in care mint extrem de natural. Inca nu sunt in punctul in care nu ma mai mint deloc, dar nah… life is a journey.

2. Spune intotdeauna tot ceea ce simti. Nu mi-a venit sa cred in ce scenarii diferite pot trai doua persoane, doar pentru ca au uitat cum sa vorbeasca una cu alta. Si asta doare. Faptul ca nu faci sau nu zici ceea ce simti, doare mult mai tare decat atunci cand zici si iese naspa. Este incomparabila durerea. Atunci cand NU faci este ca si cum te omori pe tine; cand faci… simti ca traiesti, chiar daca doare al naibii de tare.

3. Tot ceea ce facem, facem pentru noi. Nicidecum pentru celalalt. Ne imbatam cu apa rece cand zicem ca ne “sacrificam”. Asta este una dintre cele mai mari minciuni pe care ni le putem spune noua pentru a ne feri de partea noastra intunecata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s