Iesirea din sistem. Care sistem?

Pentru mine, „sistemul” este tot ceea ce te tine in afara ta.

Una este sa muncesti pamantul pentru ca inima ta isi doreste acest lucru, alta este sa-l muncesti ca si sclav. Rezultatul, aparent, este acelasi: muncesti pamantul. Dar, in realitate, nici ca poate fi mai diferit.

Pentru mine, sistemul este o energie ce se hraneste cu lumina ta, prin foarte multe modalitati extrem de subtile:

  • alimentatie (care NU este nutritie),
  • educatie (care este robotizare),
  • televizor in general si mass media in particular (care dezinformeaza si alimenteaza frica),
  • marile corporatii,
  • ideea de diferente „negative” (sex, rasa, culoarea pielii, orientare sexuala si mai stiu eu ce alte criterii), etc.

Sistemul este un fel de shadow mind colectiv. O ceata care nu se mai ridica si nici nu vrea asta; se indeseste.

Iesirea din sistem, pentru mine, inseamna recapatarea (sau repunerea in functiune, ca n-a luat-o nimeni) a puterii personale: punerea in stare de sanatate/echilibru a corpului, inlaturarea cetii mentale si repunerea mintii pe locul ei de drept, intrat in starea de observator al emotiilor si de deschidere a inimii, in asa fel incat ea sa fie cea care da directia, constientizarea legaturii directe cu sursa.

Practic, cu mai putine cuvinte, sistem = lipsa constientizarii, in afara lui = constientizare.

Acum… bineinteles ca fiecare alege metodele potrivite lui pentru a ajunge la el. Cert este ca locul unde stai fizic are o influenta foarte mare asupra greutatii drumului tau. Noua ne lipseste legatura cu Pamantul, magnetismul. Putem avea multa energie solara, dar magnetism ioc. Pentru ca ne este papat constant de ciment, incaltaminte si locuitul la etaje superioare (lipsa contactului direct cu pamantul, cu natura); lipsa nutrientilor de care are nevoie creierul nostru; retelele wifi; mediul energetic in care stam cel mai mult (familie, prieteni). Este ca si cum esti inundat, iar galeata cu care scoti apa din casa este mai mica decat fluxul cu care curge apa prin teava sparta: fie chemi niste prieteni/aliati sa te ajute, fie dai din labute muuuult mai repede (ca sa poti compensa prin viteza), fie gasesti o galeata mai mare sau orice alta varianta iti trece prin minte ca sa dai apa afara. Apoi, o data ce ai facut curatenie, poti primi oameni la tine in casa. Dar cand apa este pana la gat… unde ii primesti? Ca n.ai ce sa le dai. Nu iei casa la spinare si pleci, ca teava vine cu tine. :)) Gasesti modalitati sa o astupi si sa scoti apa din casa.

Pentru mine asta inseamna iesirea din sistem: bandajarea tevii si scoaterea apei din casa. Ca si metoda, poate fi Camino, mersul la tara, interactiuni minime, plansul, rasul, mancatul fructelor sau mai stiu eu ce.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s