Acceptarea… o lectie continua

Tot ceream iubire neconditionata. Si ceream si ceream si ceream… fara sa-mi dau seama ca, inainte de a primi tre’ sa dai. Cam asa functioneaza universul asta. Cred ca ceea ce trebuie sa accept eu este faptul ca modul in care iti traiesti viata este in totalitate alegerea si responsabilitatea ta. Si sa nu ma mai doara. Ca pana la urma orice face altcineva si are un impact asupra noastra oricat de mic (ne doare, ne enervam, ne place, uram, etc.) orice creeaza un sentiment in noi, este despre noi, NU despre persoana cealalta.

Cred ca acelasi lucru este si-n relatia parinte-copil, cand tindem sa-l protejam in loc sa-l lasam pe el sa hotarasca in ce directie sa mearga. Noi vedem ca pe unde o ia nu-i bine si tinem neaparat sa-l abatem de la drum. Dar, daca el alege s-o ia p-acolo, inseamna ca are o lectie de invatat, ceva de insusit sau descoperit despre el. Din viata asta sau altele; prea putin important.

Da, suntem oameni si suntem diferiti. In aparenta, pentru ca in esenta suntem la fel: simtim, ne cautam pe noi in altii si apoi, daca suntem la momentul in care sa ne dam seama ca noi suntem in noi, nu in altii, devenim in sfarsit „noi” (si nu mastile sociale pe care ni le punem de frica ca nu suntem iubiti pentru noi, inclusiv cu partile intunecate). Cand ne acceptam asa cum suntem, stim cu toata fiinta, cu toti porii, ca suntem pregatiti pentru acel suflet pereche (sau twin flame). Altfel… fie nu-l recunosti (pentru ca nu esti conectat la ceea ce simti, ci la ceea ce gandesti), fie il lasi sa plece (pentru ca nu esti conectat la ceea ce simti, ci la ceea ce gandesti). Dar nah… fiecare tre’ sa faca drumul asta in felul lui; pentru ca suntem diferiti. Nu este cel mai usor lucru de acceptat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s